• MENU

Geen producten in de winkelwagen

Over ons

Home » Over ons

Vis is van alle tijden

De eerste visspecialiteiten van Venrooy kwam in de jaren ’60 op de markt. Of eigenlijk: langs de deuren bij de mensen in Rosmalen. We kwamen huis aan huis om mensen te verleiden met onze verse vangst. Het waren de eerste bewegingen van ons trotse familiebedrijf dat vandaag een verse smaakmaker is op markten, bedrijfsevenementen en festivals.

Terug naar de jaren ’60


Met onze service aan huis waren we al snel een vertrouwd gezicht in het Rosmalense. De logische, volgende stap was een vaste stek op de weekmarkt. Met een houten kraam en bakoventje vulden we het marktplein met de geur van heerlijk gebakken vis. Ons waar werd geliefd en geprezen, en al snel trokken we door de hele regio. Van markt naar markt.

Onze kraam breidde uit met meerdere. En het assortiment groeiden van de traditionele vis tot complete gerechten, fingerfood en exclusieve visgerechten. Immers, de klant raakt steeds meer verwend en heeft een zee aan wensen. Al deze wensen vind je terug in ons rijk gevulde assortiment met kakelverse vis. Met minimale toevoegingen en een maximale smaakbeleving.
Markten in Noord-Brabant

Waar je onze verse vis vindt?

We staan op verschillende markten in Noord-Brabant.
Bekijk hier wanneer we op welke markt we staan.